Viikon tulokkaana Survarium!


Viimeisen muutaman viikon aikana yhteisössä on kovaan nosteeseen lähtenyt ukrainalaisen Vostok-studion S.T.A.L.K.E.R-universumiin sijoittuva tiimipohjainen ja monipuolinen verkkotaistelupeli, Survarium.

Peliä verrattaessa muihin saman genren peleihin on eroa, että pelaaja voi kuolla vihollisluotien lisäksi myös tappavien ilmiöiden aiheuttamaan vahinkoon. Näille vaaroille antautumalla kuitenkin voi kykypuun avulla saada uusia pelaamista helpottavia taitoja ja elementtejä, joten niitä ei kannata täydellisesti vältellä.

Toinen Survariumin muista peleistä erottavista ominaisuuksista on aseiden ja varusteiden todella laaja muokkaaminen. Pelaaja voi esimerkiksi tehostaa aseensa tulitusnopeutta, lisätä juoksunopeuttaan muokatuilla saappailla ja terveyden palautumista asulla. Modausosia löytyy, kun matsin lopuksi etsii loottia. Lisäksi aseita voi muokata tappojen mukaan aukeavilla asemoduleilla, joilla voi vaikuttaa sekä aseen ominaisuuksiin, että ulkonäköön. Lasertähtäin vähentää hajontaa kun ammutaan lonkalta, pystykahva vähentää rekyyliä, äänenvaimennin vaikeuttaa ampujan havaitsemista jne...parhaissa aseissa on miltei 200 erilaista kokoonpanoa, joten ne voi nikkaroida juuri pelitapansa mukaisiksi.
Ympäristö ja miltei kaikenkattava modaus tekevät tästä pelistä helmen FPSien joukossa, vaikkakin vielä hieman raakileen.

Koska cyka blyat, haluat kokea tämän pelin mieluummin suomalaisessa seurassa. Tämä onnistuu tällä hetkellä mainiosti rekisteröitymällä foorumeillemme ja jättämällä sinne hakemuksen "Muut pelit" -osioon. Tervetuloa mukaan!