White Death Mercenary Company: Kuolema pukeutuu valkeaan

WDMC on 2014 perustettu mech-komppania ja Aseveljet peliyhteisön johtava eSports -brändi.

Olemme menestynein suomenkielinen yksikkö, jonka toiminta perustuu kilpapelaamiseen, yhteisöllisyyteen sekä armottomaan mechwarrior fanitukseen. Haemme kilpa- & ryhmäpelaamisesta, johdetuista CW & Quickplay illoista sekä yleisestä Mechwarrior-fanituksesta kiinnostuneita pelaajia.

Oletamme että olet vähintään tier 2-tason pelaaja, joka on kykenevä pelaamaan MWO:ta vähintään kaksi iltaa viikossa käyttäen TeamSpeak3:a kommunikointiin. Emme oleta, että olet valmis kisapelaaja tai CW-jyrä, WDMC on valmentanut, avustanut sekä kehittänyt pelaajia alusta alkaen ja jäsenenä saat niin paljon apua, koulutusta sekä tukea kuin tarvitset.

Järjestämme kerran viikossa yksikön sisäiset harjoitukset, joissa pelataan usein 8vs8 formaatilla jäsenten kesken. Nämä harjoitukset ovat avoimia kaikille joita kiinnostaa WDMC:n toiminta ja haluavat päästä kokeilemaan omia rahkeitaan tai tulla muuten vain oppimaan.

Tällä hetkellä meitä on 35. Pelaamme yhdessä päivittäin ja sitä kautta kehitymme yhdessä. Unitissa on kova kokeilunhalu, niin taktiikoiden kuin mechbuildien puolesta ja meidän syytämme MWO-yhteisössä ovat ne useat veikeät dakka-taktiikat, niin CW:ssä kuin kilpapeleissä, mihin olet saattanut törmätä.

Hakemukset osoitteeseen http://aseveljet.net/forum/index.php?board=49.0, otsikolla ‘Hakemus WDMC’

Hakemukseen seuraavat asiat:

- Miksi haluat hakea WDMC?
- W/L, K/D ratiosi sekä pilot tier?
- Mekkiesi kokonaislukumäärä?
- Oletko kiinnostunut kilpapelaamisesta liigatasolla?
- Oletko kiinnostunut CW:sta?
- Entiset MWO unittisi?
- Oletko lukenut Aseveljien geneeriset ja pelikohtaiset säännöt ja valmis noudattamaan niitä?