Open Beta early access alkaa 17.11!Aseveljet peliyhteisö on suomalainen K18-yhteisö, jossa on aktiivisia jäseniä noin 1300. Pääasiassa suosituimmat pelit ovat olleet WOT, WoWS ja Mechwarrior online, mutta Aseveljet pelaavat kymmeniä eri pelejä ja tulemme olemaan voimalla mukana heti MMO:n early accessin alussa.

Peliin tulee meidän LIF YO:n ja MMO closed betan kokeneen porukan lisäksi kymmeniä uusia pelaajia ja tarkoitus on nopeasti luoda pohjolan metsiin yksi pelin mahtavimmista suomalaisista valtakunnista.

Tarjoamme:
  • Mahdollisuuden rakenteluun, puuhasteluun ja maisemien ihailuun suhteellisen rauhallisessa ympäristössä.
  • Valinnanvapauden. Tarjoamme puitteet ja voit valita pelityyliisi sopivaa toimintaa. Emme käytä ruoskaa tai orjatyövoimaa ja talkootyöstä maksetaan reilu ruokapalkka.
  • PVP:tä sekä pienessä mittakaavassa, että mahdollisuuden osallistua pelin kovimpiin taisteluihin liittolaisklaanien kanssa.
  • Oma Teamspeak-serveri, foorumi ja Discord-kanava yhteydenpitoon.

Jos et halua ryhtyä metsästäjä-keräilijä-erakoksi, niin liity meidän viikinki-valtakuntaan ja sinulla on mahdollisuus saada katto pään päälle, mukava sänky ja mehevää paistettua lihaa.

Miten, mitä, HÄ???!

Hakeminen tapahtuu aseveljien virallisten foorumeiden kautta. Rekisteröidy foorumille ja tee hakemus kohdassa Hakemukset -> Life is Feudal. Hakemukset pyritään käsittelemään  saapumisesta kahden päivän sisällä.

Hakemuksen hyväksymiseen auttavat toki hyvä ja huono huumorintaju (eli jonkinlainen huumorintaju), sosiaalinen kyvykkyys (osaat sanoa hei) ja etsit mukavaa seuraa.