Crossout


Gaijinin uusin tulokas f2p -pelien kilpailluille markkinoille saattaa olla todellinen musta hevonen. Näppärästi areenataisteluita ja ajoneuvonrakentelua yhdistävä toimintapeli on ilahduttanut tuoreudellaan ja voittanut sillä palkintoja innovatiivisuudestaan jo early access vaiheessa. No, kukapa ei haluaisi liittää puoliperävaunuunsa ohjuslavetin päälle vielä moottorisahaa? Minä tiedän kuka ainakin haluaisi...

Aseveljet ovat mukana Crossoutissa jo alusta alkaen ja peli on kerännyt mukavasti kiinnostuneita. Pelin kehityksen edetessä väkijoukko taatusti kasvaa. Tervetuloa mukaan!

Overwatch


Overwatch on peli, joka ei taatusti jätä kylmäksi. Sitä joko rakastaa - tai sitten vihaa väkevästi. Sarjakuvamainen grafiikka jakaa mielipiteitä, mutta tiimivetoinen ja hahmopohjainen räiskintäpeli on jäätävän tarkkaan hiottu ja koukuttaa viimeisen päälle, jos sille antaa tilaisuuden. Pelimaailmassa Overwatch on vahvassa nousikiidossa ja myös Aseveljien keskuudesta löytyy kymmeniä pelaajia. Vaikka peli ei vielä ole organisoitunut, tule mukaan joukkoomme! Tästä on mahdollisuus tulla vielä jotain suurta!