Kuule 100-tonnisten teräsjättien kutsu!

Koska Mechwarrior Online on parasta, mitä tietokoneen ääressä voi tehdä, on Aseveljet peliyhteisö tarjonnut jo pitkään pelin suurimman suomalaisyhteisön. Tarjoamme mahdollisuuden pelata kilpaa White Death Mercenary Companyssa aivan Euroopan huipputasolla, kasuaalisti ja harvakseltaan Aseveljet Companyssä tai kansainvälisesti tosissaan, mutta ilman veren makua Outworlds Trading Companyssa. Tule mukaan pelaamaan kanssamme!
White Death Mercenary Company

WDMC on menestynein suomenkielinen MWO-yksikkö ja Aseveljet peliyhteisön johtava eSports -brändi. Mukaan pääsee, kunhan perusvalmiuden ovat kunnossa ja on valmis kehittymään sekä tekemään töitä yhteisen tavoitteen eteen.

Lue lisää WDMC:n toiminnasta sen omilta sivuilta!

Outworlds Trading Company

Outworlds Trading Company on Aseveljet Peliyhteisön ainoa kansainvälinen yksikkö. Yksikköön haetaan sen omien foorumeiden kautta, mutta suomalaiset jäsenet luetaan myös peliyhteisön jäseniksi ja he muodostavatkin valtaosan yksikön jäsenistä. Komentokieli yksikössä on englanti.

OTCo painottaa Faction Warfarea ja pyrkii olemaan yksikkö, jossa saa roolipelata ja rattipelata, jos haluaa, mutta jossa pelataan voittoa tavoitellen. Pilotteja on monentasoisia ja erilaiset lähestymistavat ovat tervetulleita. Yksikön foorumit tarjoavat ajantasaisen mechbuildi-kirjaston sisältäen normaalipelaajan kilpailukykyiset buildit tärkeimmille mecheille.

Tervetuloa mukaan, Villkom... Welcome onboard!