World Of Tanks

 • Asexo


  Pahamainen Kaarti lähestyy kohta kahden vuoden ikää ja keskittyy edelleen aikuismaiseen toimintaan Clan Wars -matseissa jämerällä, mutta huumorintäytteisellä asenteella! Pelaamisessa olennaisesta hauskanpidosta pidetään kuitenkin kiinni, hyvän porukan, paskan huumorin ja sopivan myöhäisillan aikataulun avulla!

  Etsimme Suomea puhuvia 18-vuoden iän ylittäviä kaksi-, tai kolmijalkaisia *badum tssh*, 20:00 – 21:00 ja 21:00 – 23:00 aikavälin Clan Wars -otteluista kiinostuneita henkilöitä peliseuraksi.

  World of Tanks on sinulle ennestään tuttu ja tallista löytyy vähintään muutama CW-kelpoinen tier 10 -vaunu. Olet tasokas pelaaja ja kaikin puolin hyvä jätkä/misu myös pelin ulkopuolella, jolloin tasapainottelu pelin ja oikean elämän välillä ei ole ongelma. Olet sitten opiskelija, rankasti raatava vuorotyöläinen, perheellinen tai kenties jo eläkkeelle päässyt panssarikomentaja!

  Koska lähes jokaisella on vain rajattu aika jonka kykenevät kuluttamaan pelin parissa, pyrimme tarjoamaan positiivisia elämyksiä sekä tarjoamaan rentoa peliseuraa puolivakavalla suhtautumisella. Clan Wars -pelien lisäksi löydät Aseveljistä myös osaavaa seuraa platuuna- ja komppaniapeleihin!

  Johtuen pelin joukkuepohjaisuudesta ja kommunikaation tärkeydestä tiimityöskentelyssä, olet kykenevä käyttämään kuuloelimiäsi vastaanottamaan viestejä headsetin/kaiuttimien avulla ja pystyt myös ulospäin suuntautuvaan viestintään mikrofonin välityksellä käyttäen TeamSpeak3 -ohjelmistoa.

  World of Tanks -pelin ohella Aseveljet -yhteisö tarjoaa myös peliseuraa muihin peleihin Steamissa ja Originissa ja muissa vapaissa alustattomissa peleissä. Jos kiinnostuit XO-kaartista, sisarklaaneistamme tai yhteisöstä yleisesti, otathan suuntasi kohti osoitetta www.aseveljet.net ja tutustut yhteisömme selkeisiin sääntöihin. Tämän jälkeen voitkin jo rekisteröityä ja jättää hakemuksesi foorumeillemme!

  Voit myös lähestyä minua suoraan, joko foorumeilla tai pelissä, mikäli ilmenee kysyttävää esim. toiminnastamme, mikä ei vielä yllä olevasta käy ilmi.

  Yhteydenottoasi odottaen,
  exxer
  commander of ASEXO.

 • Asema


  Aseveljien Reservi [ASEMA] on perustettu 25.5.2011. Alusta asti ASEMA on toiminut koulutus klaanina ja siten ponnahduslautana Aseveljien muihin klaaneihin. Reservissä elo on ollut erilaisia tilanteita täynnä, tarjoten eri aikoina enemmän tai vähemmän yhteisiä aktiviteetteja. Aina on kuitenkin ollut tarjolla rentoa peliseuraa. Joulukuussa 2014 aloitettiin ASEMAN määrätietoinen kehittäminen. Pelin muutokset tukivat tätä hyvin, mahdollistaen Strongholdin ja ClanWars:n pelaamisen myös pienemmillä Tiereillä. Osaaminen ja aktiivisuus ovat kehittyneet sellaiselle tasolle, että marraskuussa 2015 päätettiin nostaa ASEMA seuraavalle tasolle.

  ASEMA on Clan Wars ja Stronghold-klaani. Primetime peliaikamme on klo 21.00. Pelaamme monipuolisesti kaikkia pelimuotoja kaikilla Tiereillä, painopisteen ollessa Tier 8 Clan Wars (CW) ja Stronghold taisteluissa. Tavoitteena on menestyä Tier 8 CW -kartalla, kehittää omia pelitaitoja sekä hankkia Tier 10 vaunukalustoa.

  Julkaisemme viikoittain viikko-ohjelman, josta selviää eri päivinä pidettävät pelit ja niiden ajankohdat. Pelaamme monipuolisesti kaikkia pelimuotoja viikoittain; Stronghold, CW, platta (joukkue) sekä järjestämme harjoituksia ja osallistumme WG:n eri kampanioihin tilanteen mukaan. Olemme aktiivinen, monipuolinen ja hyvä henkinen klaani, jossa emme ota peliä liian vakavasti.

 • Asetv


  Aseveljien Tulevaisuus [ASETV] on perustettu 26.10.2015. ASETV oli perustettava, koska muihin Aseveljien klaaneihin ei enää mahtunut uusia pelaajia. Klaani on aloittanut oman tien rakentamisen kohti maineikasta tulevaisuutta.

  ASETV on koulutus ja Stronghold-klaani, joka on tarkoitettu taktisesti johdetusta yhteispelistä kiinnostuneille pelaajille. ASETV:n tehtävä on kehittää pelaajien taitoja ja kalustoa. Tärkeimmät pelimuodot ovat Stronghold ja platoona (joukkuepeli). ASETV:n tavoitteena on pärjätä Tier6 Stronghold ja Clan Wars (CW) taisteluissa. Taidon ja kaluston kehittyessä on mahdollista siirtyä Aseveljien kovempiin klaaneihin.

  Pelaajan henkilökohtaisena tavoitteena on osallistua yhteispeleihin, hankkia vähintään 3 Stronghold/CW-kelpoista Tier8 tankkia (Heavy+Light+Medikka/Tykki/TD) ja saavuttaa WN8-taso 1000.